Туристически информационен център
град Шумен

ЗА ШУМЕН ЛЕТЕН ТЕАТЪР СЪБИТИЯ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ НАСТАНЯВАНЕ ЗАВЕДЕНИЯ
Новини Маршрути и атракции Културен календар Природа Традиции и обичаи Културни институти Контакти
Транспорт Тур Агенции Екскурзоводи

Концерт-спектакъл „LIVE ON BROADWAY“ с РАФИ

Летен театър - Шумен

25.06.2024 г

20:00 ч.

Държавна опера Русе с гордост представя невероятния концерт-спектакъл „LIVE ON BROADWAY“ – вечер с едни от най-великите мюзикъли за всички времена. След два напълно разпродадени концерта в Русе, е време този впечатляващ проект да завладее сърцата и на шуменци.

С „LIVE ON BROADWAY“ ще може да се насладите на неподражаемия талант на Рафи Бохосян. Негови са идеята и сценарият на концерта, съчетаващ блясъка на мюзикъла с изтънчената красота на оркестровата музика.

На сцената до Рафи Бохосян ще бъдат оркестър и хор на Държавна опера Русе, под диригентството на магнетичната маестра Вилиана Вълчева, както и солистите Даниела Караиванова и Борис Луков, които са готови да ви очароват с гласовете си.

Ще може да се насладите на песни от велики бродуейски заглавия, като „Цар Лъв“, „Коса“, „Ах Този Джаз“, „Фантомът от Операта“, „Уестсайдска История”, ”Мамма Миа”, “Красавицата и Звярът” и ще преживеете вълнуващи моменти с вечните хитове на Елтън Джон, Queen, Франки Вали, ABBA и много други.

„LIVE ON BROADWAY“ е повече от концерт, това е пътуване през времето и пространството – вълшебно музикално преживяване, което ще остане в сърцата ви завинаги.

БИЛЕТИ Eventim: https://bit.ly/3vTZvjR